Bumlingens sköna arbetsplats

Här har den trinda humlan akrobatiskt  klängt sig fast i en backsippa och medan den guppar i vinden sköter bumlinghumlan sitt jobb. Det tråkigaste som finns är att lämna en utvägssökande humla i växthuset. Jag vet ju att hon är död nästa morgon. Det kan ta lång tid att leda henne på den rätta vägen – ut. Annars sover jag inte gott.

Etiketter: ,

5 svar to “Bumlingens sköna arbetsplats”

 1. Arboarkticum Says:

  Åh vilken härlig bild. Och visst är det besvärligt när de där klumpiga, ulliga, gulliga humlorna envisas med att flyga in på fel ställen. Vi måste ha ett humlebo någonstans i husväggen, för under en period varje vår dyker det upp mängder av förvirrade humlor inomhus. Vi jagar dem med dricksglas för att kunna släppa ut dem. Att de inte förstår sitt eget bästa och håller sig utomhus!

 2. hasselmark Says:

  Det är något speciellt med humlor. Särskilt de där som sitter kvar på blomman en höstmorgonen för att aldrig mer bumla runt. Det är sorgesamt. Har försökt med ett humlebo, en holkliknande sak som jag köpte, men det flyttade aldrig in någon humla. Det var nog något med bostaden de inte gillade. Ett humlebo i väggen låter spännande fast jag förstår problemet.

 3. Linda Says:

  Vilken fantastiskt härlig bild!!! Åh, så humlan dinglar med bakbenen. Fantastiskt att du lyckades fånga den just då!! Underbart!

 4. hasselmark Says:

  För mig är det ren och skär trädgårdslycka!

 5. facebook account delete Says:

  Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for rookie blog writers? I’d
  really appreciate it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s