Nu är det illa!

Ungefär så här känner jag mig. Har nog gått av på mitten. Ryggen brakade ihop mitt i den mest intensiva rensningen. Bara pang. Nu kan jag enbart titta på trädgården genom ett smärtstillande töcken. Det är frustrerande! Men det som är på bilden ska bli ett miniträd med knut. Gör det ont?

Etiketter: ,

10 svar to “Nu är det illa!”

 1. Fale Artut Says:

  Vilken ”utten”taiming! Isch och fy vale! Varma tankar kommer, hoppas att det blir bättre snart! Kornkudde, har du det? Och liniment, som luktar Jenka?

 2. hasselmark Says:

  Jag tänkte på dina bedårande får och krafsade fram lite otvättad ull. Den värmer gott och jag luktar som fårskocken, men jag tycker faktiskt inte att får luktar illa, bara annorlunda. Kornkudde vore nog bra. Blir nyfiken på liniment som luktar Jenka?? Tack för de varma tankarna.

 3. Fale Artut Says:

  Liniment som doftar Jenka, Sasco Aloe Vera, Aloe RUB.
  Finns på hälsokosten, eller hos Örtagubben, Webshop. De har ju en helt vanlig affär också såklart! Behöver Du en kornkudde? Jag har faktiskt färdigt korn att fylla med… Kanske är enklare att köpa en på ort och ställa.
  Säg bara till i så fall. Först värmer man kornkudden i micron, eller ugnen. lägg den på det onda stället. Smörj in med liniment, gärna 3-5 minuter. Det skall kännas både varmt och kallt.

  • hasselmark Says:

   Så snällt av dig! Jag har kört med min mormors gamla tricks, hett järngrytelock inlindat i handduk. Lite obekvämt på ryggen bara… Men nu börjar eländet ge med sig. Jag har lovat alla i min omgivning att inte längre fuska med rygg-gympan och den bästa tiden är ju nu när man kan ligga på vårfräscht gräs intill syrendoften och stärka sig.

 4. Ann-Sofi Says:

  Ajajaj! Hoppas det snart ger med sig. Inte kul, och fel säsong för ryggont.
  Men vilket intressant miniträd med knut – hur kommer det att se ut när det vuxit till sig? Och vad är det för träd, tro?

 5. hasselmark Says:

  Det är egentligen inget träd utan en schersmin. Knuten kommer att växa fast så småningom och då blir det förhoppningsvis en rejäl ”buckla”.

 6. Madame C Says:

  Uj och aj! Inte bra! Inte bra! Slarva inte mer med rygg-gympa! Hade ryggskott för sex år sedan och fick då tips om rörelser av en naprapat. Har slaviskt följt hans råd och peppar, peppar sluppit mer ond rygg. Svårt att visa de enkla och effektiva övningarna, men ett annat tips jag fick av honom var att ut och gå i oländig terräng. Ju mer ojämn mark, desto bättre. Då får ryggen leda upp sig åt alla håll. Lycka till och god återhämtning!
  Charlotta

 7. hasselmark Says:

  Tack! Jag lovar alla omtänksamma människor att rygg-gympan blir nummer ett – och gräva nummer två!

 8. Linda Says:

  Hej du din stackare!

  Hoppas ryggen är bättre. Vet precis hur det är – den där gympan man ska göra och som man är så dålig på att komma ihåg när allt är bra och flyter på.

  Själv fick jag mitt livs första ryggskott förra våren. Hade grävt en massa och försökte sedan klyva ved med nya klyvyxan. Det gick i och för sig jättebra, men sedan skulle jag bara böja mig framåt och plocka upp ett A4-ark som låg i soffan. Pang, bom. Hoppas att det aldrig inträffar igen.

  Hoppas alla tips du har fått har hjälpt och att bättringen är på riktigt god väg!!!

  //Linda

  • hasselmark Says:

   Tack, det är bättre. Det sitter lappar överallt och på dem står det RYGGYMPA! Har ju tyckt att man får en hel del gympa i trädgården men det är tydligen fel sort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s