Bort, men kort!

Nu packar jag in hund och gubbe i bilen och reser ut i landet. Lyxar på Vreta Gestgifveri, kollar kantarellerna i Småland och lyxar ännu mer hos Karin Fransson på  Borgholms Hotell och förväntar mig att få höra hennes pipglada österrikiska skratt. Plus att få kolla örtagården. Allt på fem dagar. Men i alla fall… Den sjuka hunden, som nu är i hundhimlen (fast om hon har valt själv så är hon i skafferiet), höll oss i sin sjuklighet hemma de två senaste åren. Förr var hon, gamla underbara westien Tansi, en riktigt van resenär som sett mycket av landet, charmat hotellfolk (utom då hon gick raka spåret in och kissade på äkta mattan i ett slott i Västmanland) och testat många hotellsängar. Nu ska lilla dvärgschnauzern Agnes ut på sin första resa. Hoppas hon inte blir åksjuk och kräks. Hoppas hon tycker att det är lika roligt som Tansi gjorde.
Det kanske blir en reseberättelse…

Etiketter: , , ,

4 svar to “Bort, men kort!”

 1. Anna Says:

  Jag satt faktiskt och bläddrade i Karin Franssons gröna smaker igår (vilka härliga recept!) och kan tänka mig att det ska bli trevligt att besöka henne! Trist att höra om Tanzi men blir spännande med Agnes. Våra 2 hundar har helt olika personligheter när det gäller åka bil – Claude gråter men Beatrice bara ligger och sover! Ha en trevlig resa!

  • hasselmark Says:

   Karin F är verkligen en mästare i smaker. Kan intyga detta efter att ha ätit mig fyrkantig hos henne. Rapport kommer i nästa inlägg. (Bilresan med hunden Agnes gick jättebra.)

 2. Ulla Nordström Korsell Says:

  Hoppas trippen har varit till belåtenhet. Visst var maten och vinerna goda hos Karin. Men inte firar du väl dagen med surströmming? Ha en bra dag. Kram Ulla & PeO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: